Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

MEINE SORTE


To τσιγάρο αυτό μετά την κατάργηση στα τσιγάρα των τύπων light , milde κτλ
Αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του.
Κανονικά ήταν ΜILDE SORTE αλλά μετά από τα παραπάνω γεγονότα ονομάστηκε
ΜΕΙΝΕ SORTE. Σαν σήμα είναι από τα πιο παλιά εισαγόμενα τσιγάρα της Ελληνικής αγοράς. Στις μέρες μας κυκλοφορεί και σε 100αρι πικέτο αλλά με ακόμα λιγότερες πωλησεις από το κλασικό 20αρι πικέτο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρακματζα

panayiotis είπε...

ΤΟ ΜILDE SORTE ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ULTRA LOW" ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ,ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ LIGHT ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄80.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΤΕ,ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΤΟΤΕ, ΩΣΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ,ΣΧΕΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ- ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ AUSTRIA TABAK(AN ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ) ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΑ ΕΥΚΟΛΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ,ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ MILDE SORTE ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ R6,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Το Milde Sorte εχω να το καπνισω απο το 2000, Lights τσιγαρο με 8 πισσα. Το κατοσταρι ήταν ασπροφιλτρο και πολύ καλυτερο απο την KS εκδοχη. Γενικα καλο τσιγαρο. Νομιζω πως την Austrian Tabak την αγορασε η σεσημασμενη καταστροφεας τσιγαρων που λεγεται JTI. Πάντως αν πετυχω καπου κατοσταρι θα το τιμησω γιατι ειχα πολυ θετικες αναμνησεις.