Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Για να μην ρωτάτε...


Το blog θεώρησε συνειδητά άσκοπο να μπει στην κουβέντα για το νόμο με τα τσιγάρα
Άλλωστε θα μπορούσε να ξεφύγει το blog αν έμπαινε σε αυτά τα μονοπάτια
Όλοι άλλωστε ξέρουμε και που μένουμε και τι γίνεται γύρω μας.
Ο νόμος άλλωστε στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι πολύ ποιο σκληρός από ότι εφαρμόζεται εδώ στην Ελλάδα. Στην χώρα που όλα γίνονται και τίποτα δεν γίνεται

Σε απάντηση πάντως αυτής της καπνοαπαγορευσεις που κυριαρχεί αυτές τις μέρες γύρω μας εμείς θα δανειστούμε την ατάκα ενός μπάρμπα που λέει

-Το τσιγάρο εγώ δεν το κόβω, και ξέρεις γιατί δεν το κόβω,
γιατί είναι το μόνο πράγμα σε αυτήν την ζωή που καίγεται για μένα.

2 σχόλια:

Costas είπε...

Επιτελους βρηκα το τσιγαρο που θα κανω με τον καφε μου,το ονομα του:DUNHILL INTERNATIONAL.
AYTO TO ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ ΕΠΙΓΕΥΣΗ.
-ΓΕΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ-
μετα απο τοσες δοκιμες και πειραματισμους για να δω τι ταιριαζει καλυτερα με καφε κατεληξα στο DUNHILL.
Συνδιαζεται τελεια με φραπε(γλυκα) espresso(γλυκα),caputsino(φρουτωδη επιγευση) και fredo(φρουτωδη επιγευση)(αν και οι δυο τελευταιοι εχουν καπως ιδιαιτερη γευση).Για ελληνικο μην ρωτησετε δεν τον ακουμπαω, αλλα απο πειρα θα σας πω να τον κανετε παρεα με ασσο(παραδοσιακο),καρελια χρυση κασετινα(αφιλτρο) και ισως camel αφιλτρο(εξαιτειας τις κοινης καταγωγης τους εκ'τουρκιας).
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΩΝ:
MAZI ME ΚΑΦΕ(ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ):DUNHILL INTERNATIONAL
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΑ/ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΟ:CAMEL ΑΦΙΛΤΡΟ
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ(ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ,ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ,ΜΟΝΟΣ...):KARELIA ΕXELLENCE,DAVIDOFF MAGNUM.(ΚΑΘΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ)ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΩ:ΚΑΡΕΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΑΦΙΛΤΡΗ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ.
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-Κ.Ρ.

Costas είπε...

Ξεσπαθωσε ο κ.Ροντουλης (υποψηφιος υπερνομαρχης Θεσσαλιας με το ΛΑ.Ο.Σ.) στο δημοτικο συμβουλιο του Βολου.Εξεφρασε ανοιχτα την αντιθεση του στο νεο νομο απαγορευσης του καπνισματος στα μαγαζια.ΕΙΠΕ "ΤΟ ΟΛΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ.ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 26% ΣΤΟ 29%.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 250 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ."
Ο κ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ.(Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ)
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ:"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ Ή ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ? Π.Χ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ" Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ?
ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ."
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:"ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ(ειπε και το ονομα αυτης) ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΔΟΣΙΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΕΙ."
-Ολα αυτα τα ακουσα και σας τα μεταφερω απο μια συνεντευξη του κ.Ροντουλη στο καναλι ΤRT,σε γνωστο δημοσιογραφο της περιοχης-