Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

BENSON


Το BENSON είναι διεθνές σήμα και μπορεί κάποιος να το βρει στα περισσότερα αεροδρόμια του κόσμου Στην χώρα μας δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αν και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πουλά αρκετά στα νησιά που μαζεύονται οι ξένοι τουρίστες

Στην Ελληνική αγορά το βρίσκουμε σίγουρα στα ενημερωμένα σημεία που πουλαν προιοντα καπνού

Το πακέτο του είναι από τα λίγα που κυκλοφορούν σε χρυσάφι χρώμα αλλά προσωπικά δεν το θεωρό καθόλου ελκυστικό σαν πακέτο.

10 σχόλια:

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Παλια υπήρχε και το B&H American Blend σε 25αρι πακετο και αρκετη επιτυχια.
Καλουτσικο τσιγαρο πάντως, Νο2 στην Αγγλια,κυκλοφορει μονο για την Αμερικη απο την Philip Morris σε κατοσταρι μαλακο πακετο και εκεινη η εκδοση τα σπαει.

panayiotis είπε...

ΤΟ ΒΕNSON & HEDGES ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄80 ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΧΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ "555". ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ."BENSON & HEDGES" ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΑΪΦΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΩ ΤΟ "555" ΗΤΑΝ ΑΓΠΗΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ MAΪΚ ΓΑΛΑΚΟΥ.ΤΑ BENSON TA ΔΟΚΙΜΑΣΑ EKEI ΣΤΟ 1984.ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟ "ΕΥΚΟΛΟ" ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΛΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Το 555 State Express το κάπνισα εξω,φοβερο τσιγαρο. Το εχουν μεγαλη αδυναμια οι ασιατες,με πιο διασημο τον Μαο Τσε Τουγκ

panayiotis είπε...

επισης απ΄ο,τι ξέρω τα "three five" ,έχουν επιτυχία στην Κύπρο ,που είναι και μια από τις χώρες παρασκευής τους.

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο τσιγαρο με ωραια γευση

Ανώνυμος είπε...

εξερετικο τσιγαρο

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Πηρε ενας γνωστος ενα πακετο απο πριν λιγες μερες. Καπνισαμε απο μισο τσιγαρο και μετα το σουταραμε.
Ποτε δεν ηταν εξαιρετικο τσιγαρο,ομως το παλευε.Τωρα ειναι αηδια. Η κατασκευαστρια εταιρι ειναι πλεον η καταραμενη JT επαξε να φτιαχνεται στην Αγγλια.

Ανώνυμος είπε...

Poly kalo tsigaro me vraia geush.Den to allazw me tipota

john d είπε...

Αμφιβαλλω αν ειναι νουμερο 2 στην Αγγλια και μιλαω σαν υπαλληλος μαγαζιου που πουλαγε τσιγαρα

Empeiros kapnisths είπε...

πολύ πικρό το πέταξα όταν προσπάθησα να το καπνίσω παλιά.