Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ORIGIN


Να και το ORIGIN του Καρελια.Το πακετο εχει 10 τσιγαρα και αν δεν με γελα η μνημη μου ειναι το πρωτο που κυκλοφορησε στην αγορα με 10 τσιγαρα μεσα στην συσκευασια.
Η συσκευασια του πακετου ειναι καλοσχεδιασμενη και μοναδικη στο υφος της.
Το ειχε στηριξει το σημα αυτο ο Καρελιας αλλα δεν του βγηκε.
Τα πρωτα χρονια της κυκλοφοριας του το εβρισκες ευκολα τωρα εχει εξαφανιστει απο το μυαλο των καπνιστων.

17 σχόλια:

panayiotis είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2001 ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ,ΜΑΘΗΤΕΣ Η΄ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 20ΑΡΙ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΤΕ ΚΑΠΝΙΖΕ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ BEST SELLER ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ

panayiotis είπε...

Ναι ειναι το πρωτο 10αρακι πακετο.Κατόπιν ακολούθησαν marlboro κλπ.,και βέβαια η πρωτη 10αρα και ισως μοναδική κασετινα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μετά από πολλά-πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορει ακομα. Μετριο τσιγαρο,ανηκει στην οικογενεια του George Karelias and Sons(χρυση κασετινα).
Εδω να σημειωσω πως στην Αγγλια και στην Σερβιο κυκλοφορει το George Karelias and Sons Excellence σαν η super premium εκδοχη της Χρυσης Κασετινας. Απιστευτο τσιγαρο,που δυστυχως η Καρελια δεν το διανεμει στην Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο τσιγάρο, θυμίζει την χρυσή κασετίνα στο πιο ελαφρύ. Εξακολουθεί να διανέμεται στην ΕΛλαδά, το βρίσκεις δύσκολα σε συγκεκριμένα περίπτερα. πχ. Στα δυο περίπτερα της πλατείας Συντάγματος, έξω απο το Public.

Ανώνυμος είπε...

George karelia and sons??? ενω ειναι αρκετα δημοφιλες δεν μου αρεσει καθολου...ποια ειναι η γνωμη σας???

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο τσιγαρο,ειναι το αφιλτρο George Karelias. Απιστευτος καπνος Virginia,όμως η γνωμη μου ειναι πως θα ηθελε και λιγα ανατολικα καπνα για να δεσει η γευση.

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι τα αφιλτρα βλαπτουν περισσοτερο απο τα φιλτρο-τσιγαρα??
βεβαια για μενα το αφιλτρο τσιγαρακι ειναι ενα και μοναδικο..το lucky strike...κανενα αλλο δεν το φτανει...

Ritter είπε...

Το George Karelias and sons Superior Virginia Filters είναι η βασική μου μάρκα.

Οι εναλλακτικές είναι άσσος σκέτος, άσσος φίλτρο μαλακό, Καρέλια σπέσιαλ, George Karelias Virginia Plain Ovals και Καρέλια Αγρινίου.

Κάνω άνετα τα οβάλ άφιλτρα όπως καρέλια αγρινίου, άσσος σκέτος και George Karelias αλλά έχω πρόβλημα με τα Lucky Strike.

Το Lucky Strike άφιλτρο είναι όντως καταπληκτικό τσιγάρο αλλά λόγω του σχήματός του (στρογγυλό) και λόγω της ξηρότητας (δεν καπνίζω πολλά και ξεραίνεται) μου κάθονται πολλά κομμάτια καπνού στο λαιμό και με πιάνει ένας απίστευτος βήχας. Κατά τα άλλα απίστευτο τσιγάρο.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Moυ ειχε φερει ενας φιλος το Αμερικανικο Lucky αφιλτρο. Η κουτα εγραφε Νικοτινη 1,6 πίσα 24!!!! Στην γευση εμοιαζε με το ελληνικο αφιλτρο. Το ελληνικο όμως το θεωρω καλυτερο!

panayiotis είπε...

ΤΑ ΚΑΡΕΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ(ΦΙΛΤΡΟ,LIGHTS,ΑΦΙΛΤΡΟ-KATAXΡHΣTIKA TA ΟΝΟΜΑΤΙΖΩ ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑΣ) ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ EXCELLENCE ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ CAMEL META THN KATAΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ JAPAN TOBACCO KAI MAZI ΤΟΥΣ KI ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ CAMEL ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΙΑ.ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΥΣΗΣ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ MARLBORO

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

To Excellence το εχω καπνισει ειναι ισως μεσα στα πεντε καλυτερα τσιγαρα που κυκλοφορουν στον κοσμο! Ενας Αγγλος γευσιγνωστης στην σελιδα του In the search of the luxury cigarette το κατατασει στα 4 κορυφαια τσιγαρα που καπνισε μαζι με το Sobranie Black Russian, το Tor και το Τreasurer.
Για την Χρυση Κασετινα: ειναι πολυ καλο τσιγαρο,την καπνιζα μετα την καταστροφη του Dunhill. Για ενα διαστημα χαλασε λιγο και αρχισε να τσιμπαει στο λαιμο. Την ξαναεφτιαξαν γρηγορα ομως και τις τελευταιες φορες που την καπνισα ήταν κορυφη! Το Lights ειναι αερος κοπανιστος. Το αφιλτρο ειναι το κορυφαιο της σειρας: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΠΝΟΣ!
Να σημειωσω πως στο εξωτερικο,οπου την πετυχα, η Χρυση κασετινα τιμολογιται ως μαρακα υπερπολυτελης, στην Γερμανια το πακετο εκανε 6,5 ευρω οταν το Marlboro εχει 4 ενω στην Ελβετια 7 φραγκα οταν το Μαρλμπρο και το Καμελ εχουν 6!
Ουδεις προφητης στον τοπο του όμως και η Χρυση Κασετινα δεν εχει την αναγνωριση που θα επρεπε στην εσωτερικη αγορα. Ισως φταιει η ξενομανεια του Ελληνα. Πάντως στην τιμη του 3,20 ειναι το καλυτερο τσιγαρο,με ανταγωνιστη ισως μονο το αφιλτρο Lucky.

Y.Γ. Καρελια Βγαλε το Excellence και για την Ελληνικη αγοραααααααα

Ανώνυμος είπε...

αυτη την περιοδο προτιμω Origin , τα τσιγαρα της JTI (winston κλπ) δεν μου φαινονται σοϊ. τεσπα, στην ελλαδα που μπορω να βρω treasurer, karelia excel., Sobranie Black Russian κλπ? βρε παιδια τα σερτικα λαμιας κυκλοφορουν ακομα????

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ (ΖΩ ΣΕ ΝΗΣΙ)ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει οτι σταμάτησε η παραγωγή του? Αν ναι.. νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κόψω το τσιγάρο...

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΧΝΩ ΤΑ ORIGIN ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ!ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!!!

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Σταματησε το Οριτζιν αφου η ΕΕ απαγορευσε την πωληση πακετων με δεκα τσιγαρα. Θα σου πρωτεινα ενα απο τα George Karelias Excellence,Σαντε φιλτρο,αφιλτρη Χρυση Κασετινα,Καρελια Αγρινιου ή φυσικα να κοψεις το καπνισμα αν το εχεις σκοπο.

Ανώνυμος είπε...

Απλά θεϊκό το excellence! Το αγορασα σήμερα από παπασωτηριου στο αεροδρόμιο (ελ βεν)