Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

CAMEL ORANGE (MEDIUM)



Αυτο ειναι το CAMEL ORANGE (σ.σ MEDIUM για τους παλιους) σε σκληρο και μαλακο
πακετο.Εδω βλεπουμε την προηγουμενη εκδοση της συσκευασιας.Χαμηλες πωλησεις,σε
κεντρικα περιπτερα ευκολη η αναζητηση του.

31 σχόλια:

Ritter είπε...

Ένα Camel σε μαλακό πακέτο με νούμερα 10 0,9 10 το έχει πετύχει κανείς; Το είχα δει κάπου και νόμιζα ότι ήταν το μαλακό πακέτο της κανονικής έκδοσης αλλά το κανονικό έχει 10 0,8 10... Ξέρει κανείς τι παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Το Camel που λες πιναλογω πως ειναι απλα αυτο που κυκλοφορουσε μεχρι περισυ,πριν κατεβασουν την περιεκτηκοτητα του απο 0,9 σε 0,8.
Φιλε Λιμανισιε αν μπορεις βαλε φωτογραφιες απο το παλιο καλο Camel με το ωραιο πακετο και το υπεροχο χαρμανι που κυκλοφορουσε ο Καρελιας κατοπιν αδειας της RJ Reynolds. Τοτε ειχε πραγματικα υψηλες πωλησεις.
Οσο αφορα το μετα 2002 CAMEL,απορω εαν οι Ιαπωνες πήραν ενα σημα μονο και μονο για να το καταστρεψουν. Δεν φτανει που σταματησαν την συνεργασια με την καρελια, δεν φτανει που αλλαξαν το χαρμανι εντελως με μια αηδια(αληθεια απο που φερνουν τα καπνα τους;),κατορθωσαν να αλλαξουν και το πιο ομορφο πακετο στον κοσμο με ενα νε εντελως κακογουστο.

panayiotis είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

Ritter είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την εξήγηση. Για το Camel την εποχή του Καρέλια έχω ακούσεις τα καλύτερα. Είχε και oriental καπνά μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Eixε μυρωδατο μπασμα Ξανθης(αν πας απο Ξανθη κανε μια βολτα στα καπνοχωραφα και ζητα κανενα κιλο ψιλοκομμενο να δεις τι εστι Καπνος). Σε όλο τον κοσμο το πακετο εγραφε Turkish(=oriental) and American Blend, στην ελληνικη αγορα επειδη η λεξη Turkish χτυπαει ασχημα,ειχε την επιγραφη Αmerican and Domestic(εγχωριο) Blend. Υπολογιζω πως ειχε γυρω στο 20% ανατολικα ελληνικα καπνα.

panayiotis είπε...

ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΑ 17 ΜΟΥ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΟΛΛΗΣΑ ΣΤΟ CAMEL MEXΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1989(ENΔIAMEΣA ΓIA AΛΛAΓH KAΠNIZA ΚAI AΛΛEΣ ΜΑΡΚΕΣ),ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΔΡΧ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ "ΕΤΡΩΓΑ" ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ.ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥ KARELIA SPECIAL,ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟΒΗΧΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ (ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΤΟ 1986)ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΗΚΟΣ.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Το Αμερικανικο το βγαζει η Reynolds και ειναι ακομα θεικο. Ειδικα η ποικιλια του Camel Turkish Royal.
Eξαιτιας του σχολιου σου φιλε Παναγιωτη δοκιμασα το Karelia Special! Θα κανω ενα σχολιο για αυτο στην ενοτητα που υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

genika pio tha legate oti einai to kalytero tsigaro? (pera apo tin timh)

panayiotis είπε...

ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΕΩΣ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΤΟ DUNHILL ΣΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΙΝΓΚ ΣΑΪΖ ΠΑΚΕΤΟ (ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΚΕ ΠΑΚΕΤΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΚΕ).ΣΕ ΙΣΗ ΜΟΙΡΑ
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ ΚΙΡΕΤΣΙΛΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΕΛΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ.ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ,ΤΟ DUNHILL ΠΛΑΚΕ & ΤΟ ROTHMANS INTERNATIONAL(TO MΠΛΕ ΠΛAKE KOYTI).ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ,ΤΑ ΚΑΡΕΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ MARLBORO.
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΤΟ 2002 ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ CAMEL.ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ CAMEL EINAI ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Παναγιωτη το παλιο Dunhill δεν παιζοτανε!Υπήρξε η κορυφη της κορυφης. Κανανε την αλλαγη το 2006 και εγινε σκουπιδι. Μια ακομα αλλαγη εγινε το 2008 στο πλακε Dunhill προς το καπως καλυτερο. Τωρα ακουσα πως αλλαζουν και το Dunhill King Size αλλα δεν πετυχει ακομα πακετο, ξερεις τιποτα;

panayiotis είπε...

ΠΡΙΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

MURRATI

Ανώνυμος είπε...

ontos isos apo tous pio korifaious sindiasmous tsigaro.......kaloooooooo

Ανώνυμος είπε...

...to kokkino omos

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Τα καλυτερα για εμενα ειναι
α Lucky Strike αφιλτρο
β Χρυση Κασετινα αφιλτρο
γ Dunhill
δ Assos φιλτρο

Ritter είπε...

Συμφωνώ με τον Πέτρο για τα καλύτερα τσιγάρα και προσθέτω Καρέλια Αγρινίου.

panayiotis είπε...

ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ JOHN PLAYER΄S SPECIAL ΣΤΟ ΠΛΑΚΕ ΚΟΥΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

panayiotis είπε...

ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ,ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ.

Ritter είπε...

Φίλε Παναγιώτη,

δυστυχώς ένα ακόμα τσιγάρο πάει. Είχα την τύχει να το δοκιμάσω. Πλέον ο John Player Special είναι 2.10€ 10 0,8 10 σε κόκκινο πακέτο και 8 0,6 8 σε μπλε παέτο. Δεν είναι άσχημο τσιγάρο, σίγουρα καλύτερο από τη σαβούρα με παρόμοιες τιμές αλλά καμία σχέση με το παλιό.

Ανώνυμος είπε...

Και το παλιο το John Players σαβουρα ήταν,το καινουργια ισως να ειναι λιγοτερο ασχημο. Στην Αγγλια πάντως το JPS ειναι το φθηνοτερο τσιγαρο,το Leader της Αγγλιας.
Το JPS κασετινα εχει σταματησει εδω και αιωνες.

Ανώνυμος είπε...

paidia gia mena to marlboraki to kokkino einai ola ta lefta......

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

To νεο DUNHILL KING SIZE κυκλοφορησε και τα σπαει!!!!! Πετυχα χθες στην παραλια Θεσσαλονικης ενα περιπτερο διακοσμημενο με το νεο σχεδιο του Dunhill King Size και του ζητησα να μου δωσει ενα πακετο, το αναψα στο δρομο και σε δεκα λεπτα γυρισα και αγορασα ολοκληρη την κουτα!Υπεροχο τσιγαρο,με διαφορα το καλύτερο στην Ελληνικη αγορα και φυσικα 100% καθαρος καπνος χωρις προσθετα. Η γευση ειναι σαν το παλιο,προ 4ετιας Dunhill. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ και νομιζω πως το νεο Dunhill αξιζει ενα αφιερωμα εδω.

Επισης αλλαξε το πακετο και η γευση και στο Dunhill Fine Cut όμως δεν το δοκιμασα

Ανώνυμος είπε...

to pira kai ego....einai APEXTO kai na fadasteis oti gia 2 mines kapniza ton aera ton KOPANISTO to silk cut kai imoun toso ilithios pou mou arese

panayiotis είπε...

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Για μενα το καλυτερο τσιγαρο ειναι το dunhill fine cut

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Παναγιωτη δοκιμασε το νεο Dunhill King Size. Το χαρμανι ειναι πολυ διαφορετικο προς το καλυτερο,το παλιο δεν μου αρεζε.
Για το νεο Fine Cut δεν εχω αποψη,το παλιο δεν ελεγε πολλα,όταν το δοκιμασω θα γραψω δυο κουβεντες.

panayiotis είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ,ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.ΤΟ FINE CUT KAΛΟΥΤΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ KINGK SIZE!ΓΙΑ ΤΟ MURATTI ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΑΝΩΤΕΡΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

DEN THA PETHANOUME POTE KOUFALA NEKROTHAFTI!!!! ---> titlos gia to blog!! hahahah

Ανώνυμος είπε...

αλανια ξερει κανεισ την περιεκτηκοτητα του παληου αφιλτρου αμερικανικου camel γιατι ειχα δει στο youtube κατι για 22 ή 32 tar(πισσα) τι παιζει; επισης πριν 2002, επι καρελια, ποιες ηταν οι αναλογιες;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΜΗ ΜΕ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ

Empeiros kapnisths είπε...

πίκρα και βρώμα