Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

KARELIA SPECIAL...



ΚΑΡΕΛΙΑ special... Οι παλιοι καπνιστες
το ξερουν, οι νεοι το κοιτουν και νομίζουν
οτι ανακαλυψαν την Αμερικη. Στις μερες μας
δυσκολα συναντας καπνιστες που το εχουν επιλεξει .
Κυκλοφορει και σε 100's πακετο αλλα ειναι μονο για εξαγωγη


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eiparxei tetoio tsigaro?
den to gnoriza...thelo na to dokimaso...

Ανώνυμος είπε...

Τι τιμή εχει και τι περιεκτηκοτιτα σε πίσα και νικοτινη; Απο ποιοτητα που κατατάσεται;

Ritter είπε...

Λοιπόν παιδιά πέτυχα ένα πακέτο πεταμένο στο δρόμο. Κάνει 1,70 € και από περιεκτικότητες είναι 10-0,7-10. Το γεγονός συνέβη 7/6/2008.

panayiotis είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΟ CAMEL OTAN ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΚΑΡΕΛΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟΒΗΧΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄80 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΑΡΕΙΜΑΝΙΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΗΜΑΤΙΖΕΙ ΝΕΥΡΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ KARELIA SPECIAL!

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Παναγιωτη το δοκιμασα βαση των προτροπων σου. Πολυ καλο τσιγαρο,πολυ φθηνη τιμη(2Ε)και πραγματικα απορω πως επιβιωνουν κατι φθηνιαρικα χορταρια όπως τα Winston,Chesterfield,Pall Mall στην ελληνικη αγορα και δικα μας ντοπια σηματα φυτοζωουν.
Στο πισω μερος του πακετου,υπαρχει η επιγραφη Karelia Special is made only from special selected GREEK tobaccos.

panayiotis είπε...

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ WINSTON OTAN TO ΕΦΤΙΑΧΝΕ O KAREΛIAΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ.ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΤΟ ΜΠΛΕ ΕΝΑΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ,ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΑ PALL MALL,OTAN ΠΡΩΤΟΘΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Ο ΚΕΡΑΝΗΣ )ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ.ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΟΜΩΣ.
ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΙΓΟΥΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ KARELIA SPECIAL ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ΚΑΙ Η ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ.

Ritter είπε...

Το αναζήτησα, το βρήκα, το δοκίμασα. Πολύ καλό τσιγάρο μοιάζει με τον ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ μαλακό πακέτο.

Για 2€ το καλύτερο τσιγάρο...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα λοιπόν... Πολυ το χαρηκα το blog ΜΠΡΑΒΟ!!
Κατ΄αρχάς να επιβεβαιωσω οτι τα PALL MALL τα έφτιαχνε ο κεράνης (ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΙΛΤΡΟ ΟΜΩΣ) το άφιλτρο, ηταν εισαγωγης και ενα απο τα καλυτερα Virginia που πέρασαν απο την ελληνική αγορά!!!
Λογο εποχης και στο πλαίσιο της αποφασης μου να στηρίξω κατα το δυνατον τα Ελληνικά προϊόντα στραφηκα προς τον καρέλια. Δοκίμασα το Αγρινίου το οποίο βρήκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αλλα ειναι πάρα πολύ δυσκολο να το βρεί κανεις. Το special τι καπνα έχει γνωρίζει κανεις? Και πόσο ευκολο ειναι να το βρεις στα περίπτερα?

Πετρος ο Μποεμ είπε...

Το Σπεσιαλ ειναι αρκετα δισευρετο,απο πισω γραφει πως εχει Ελληνικα καπνα,ομως ειναι Αmerican Blend.

Ανώνυμος είπε...

PREPEI NA EINAI TO KALYTERO F8INO TSIGARO TIS AGORAS ME DIAFORA...

Ανώνυμος είπε...

to dokimasa prosfata...
9/10 einai wraio xarmani kalo stin gefsi kai sosto travigma kapnou apo to filtro

Ανώνυμος είπε...

Egw auta kanw poly teleia tsigara Ta karelia special twra kanoun 3,30��