Σάββατο 5 Απριλίου 2008

GR 25αρι






GR 25. Αλλο ένα Ελληνικό τσιγάρο με δυνατές
πωλήσεις από την ΣΕΚΑΠ. 25αρι πακέτο σε 4
χρώματα. κόκκινο, μπλε,γκρι,λευκό. Απλο και μη
εντυπωσιακό πακετο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το GR ξερεις εαν ειναι ανατολικο χαρμανι ή American Blend; Η Σεκαπ είναι συνεταιριστικη καπνοβιομηχανια,όμως δεν νομιζω να χρησιμοποιει ιδιαιτερα τα παραδοσιακο καπνα της Ξανθης.

Αν γνωριζεις θα ηθελα να μου πεις ποιο τσςιγαρο εχει την υψολοτερη περιεκτηκότητα σε Μπασμα καλης ποιοτητας καθως και εαν μπορεις να μου κανεις κάποια προταση οσον αφορα τσιγαρο αποκλειστηκα ανατολικου χαρμανιου.
Είναι κριμα στο εξωτερικο να υπάρχουν τσιγαρα όπως το Tor Oriental,το Camel Turkish Royal, ο καπνος Akropolis στην Γερμανια και εδω στην πατριδα του Oriental καπνου να υστερουμε απο προιοντα τετοιου τυπου και οι ελληνες καπνιστες να στρεφονται ολοκληρωτικα στα American Blend

panayiotis είπε...

το ΚΙΡΕΤΣΙΛΕΡ(σεκαπ) έχει μπασμά.Πού να το βρείς όμως;

panayiotis είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ 25ΑΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΤΟΥ.ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ" ΓΕΥΣΗΣ.ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟ COOPER TO ΠΑΛΙΟ (ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ) ΕΠΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΕΤΣΑΠ THN OΠOIA ANEΔYE ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ COOPER ΠΡΙΝ-ΚΥΡΙΩΣ-ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το μπλε μου φαινεται πως εχει περισσοτερα ανατολικα. Μετριο τσιγαρο παντως. Το Νο2 σε πβλησεις στην ελληνικη αγορα μετα το Marlboro.

Costas είπε...

to ΚΙΡΕΤΣΙΛΕΡ κυκλοφορει κανονικα εγω μεχρι και στην επαρχια το βρηκα
Παντως αξιζει να το δοκιμασετε 1φορα

Ανώνυμος είπε...

ποσο πισσα και ποσο νικοτινη εχει?