Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

ASSOS






Τα τσιγάρα ASSOS που απο πίσω τους κρύβουν μια
ολόκληρη ιστορία. Ελληνικά τσιγάρα που τα παράγει
ο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ. Σε 5 κλασικά πακέτα EXPORT, SUPER,
1 φίλτρο μαλακό και σε κασετίνα με φίλτρο και χωρίς.

10 σχόλια:

Ritter είπε...

Τα ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ κασετίνα και μαλακό είναι πολύ καλά και συγκρίνεται με οποιοδήποτε τσιγάρο. Έχουν και χαμηλή τιμή...

Ανώνυμος είπε...

Aπο τα καλυτερα τσιγαρα της αγορας. Το Ασσος Κασετινα εχει μοναδικη γευση και αρωμα.

panayiotis είπε...

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΑΝ.ΟΜΟΡΦΑ ΛΙΤΑ ΠΑΚΕΤΑ.ΤΟ ASSOS ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ,ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ:"ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΛΗΟΥ ΑΣΣΟΥ".ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.ΣΤΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ¨70 ΕΩΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ,Ο ASSOS ΦΙΛΤΡΟ ΜΑΛΑΚΟ,ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ,(ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ Η ΑΤΑΚΑ:ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ,ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ,ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΙΛΟΣ.O ASSOS EXPORT ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ "ASSOS EXPORT,TO ΠΡΩΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ",ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟΒΗΧΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Το ΑSSOS μαλακο ισως να ειναι το καλυτερο τσιγαρο της αγορας σε συναρτηση με την τιμη του. Ωραια απαλη γευση,ισως να ειναι και το μονο που δεν σου προκαλει κανενα καψημο στο λεμο ή τσιγαροβηχα,δειγμα της υψηλης ποιοτητας καπνων του.Aν και ως σημα περασε στην σιχαμερη πολυεθνικη της Philip Morris,δεν εχασε την ποιοτητα του.
Σε μια εργασια στο Internet με θεμα την καπνοβιομηχανια Παπαστρατος,ειδα πως το Ασσος μαλακο ήταν καταχωρημενο ως Ευρωπαικο Χαρμανι(European Blend).Aληθεια τι ειναι αυτο το European Blend? Ειχα ακουστα το American Blend(70% Virginia,20 Burley,10% Oriental), Virginia Blend(straight Virginia), Oriental Blend(straight Oriental) τετοιου ειδους χαρμανι ομως ποτε.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας με διαφωτησει γιατι με ενδιαφερει το θεμα.

panayiotis είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ,ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΗ ΑMERICAN BLEND.THN ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Το Assos φιλτρο κασετινα,το Σαντε σκετο και το μαλακο,το γραφουν ως ανατολικο χαρμανι. Ευρωπαικο χαρμανι εγραφαν πως ήταν το Εξπορτ,το Σουπερ και το μαλακο.
Ισως να εννοουν Virginia χαρμανι,μια και γευστικα το Ασσος μαλακο σιγουρα περιεχει Virginia καπνα.

Μαίρη είπε...

Καλησπέρα.Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τις αναλογίες του πακέτου Ασσος Κασετινα???
Ευχαριστώ!

Unknown είπε...

λοιπον σημερα μαγκεσ πηρα τον ασσο μαλακο με 2,70 ειναι μια ωαση μεσα στα φθηνα τσιγαρα που επαιρνα την τελευταια βδομαδα-απο παλ μαλ καποιο καιρο δοκιμασα το lm μετα το gr kai afou brhka και σαντε μαλακο με 1,90 παρακαλω!!!.νομιζω οτι βρηκα τν μαρκα μου. ο κυριος λογος ειναι οτι εχω βαρεθει τα αρωματικα τσιγαρα τυπου αμερικαν μπλεντ(τα φθηνα ενοω γιατι γ ακριβα ουτε λογος να γινετε)ελπιζω και γω να μην το σταματησουν αυτο το τσιγαρο που θυμιζει παλιες αγνες εποχες τοτε που το malmboro ειχε "μελατη" γευση το prince "pikantikh" kaiτο john rolph "λεμονατη"!!!μετα απο αυτη την εβδομαδιαια "γευσιγνοσια χαρμανιων" περιμενω να ηρεμησει λιγο ο λαιμος μου για να απολαυσω αυο το καταπληκτικο τσιγαρο τον ασσο μαλακο..το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον εχει βαρε8ει τα αρωματα και τα προσθετα

Ariadne είπε...

Μήπως γνωρίζει κάποιος άν έχει διαφορά ο Άσσος φίλτρο μαλακό με τον Άσσο φίλτρο κασετίνα?Πριν από καμια δέκαριά χρόνια που άρχιζα το κάπνισμα μου άρεσε ιδιαίτερα η γεύση του απλά με ενοχλούσε λιγο το φίλτρο.

Costas είπε...

Ναι εχουν διαφορα.
Ο ασσος φιλτρο μαλακο ειναι ευρωπαικο χαρμανι,δηλαδη virginia και ανατολικο.
Ο ασσος φιλτρο κασετινα ειναι μονο ανατολιτικο χαρμανι.
Και τα δυο κορυφαια, η κασετινα ομως ολα τα λεφτα...ειναι τα καλυτερα φθηνα τσιγαρα της αγορας,2.70 εχουν τωρα.
Ομως να τα παιρνετε απο μεγαλα καταστηματα οχι απο περιπτερα για να τα βρισκετε φρεσκα.