Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

CAMEL: Άλλα δυο συλλεκτικά πακέτα


Όταν το CAMEL εμπνέει ενα καλλιτέχνη το αποτέλεσμα ειναι σαν τα δυο παραπάνω πακέτα. Προσωπικά ηταν από τα πακέτα που μου άρεσαν μιας και κατάφερε το στόχο του και αρεσε στους νέους ανθρώπους που είναι και το κύριο κοινό της CAMEL . Τα δυο αυτά συλλεκτικά πακέτα της CAMEL ειχαν κυκλοφορήσει (νομίζω πριν 5-6 χρόνια) στην κανονική και στην μπλε έκδοση του πακέτου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως πολύ ωραία πακέτα και πρωτότυπα και φέτος το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησαν συλλεκτικά πακέτα με θέμα πιο αφηρημένο.

Χαίρομαι πολύ που άρχισες να ξανά γράφεις, είμαστε δυστυχώς λίγοι οι συνειδητοποιημένοι καπνιστές και όσο περισσότεροι τόσο δυνατότερη η φωνή μας.

Costas είπε...

ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΜΕΛ,ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΣΕΤΙΝΑΣ ΦΙΛΤΡΟ-ΑΦΙΛΤΡΟ,ΚΑΙ ΤΟΥ EXELLENCE
ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΝΧΙΛ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Costas είπε...

EΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΑΝΤΕ

tsigara & paketa είπε...

Πραγματι δεν εχουμε βαλει αρκετα πακετα ακομα...παντως εχουμε αρκετα καλα κομματια να βαλουμε... Ο σχολιασμος ειναι δικος σας καθαρα μιας και ειστε ατομα με αγαπη και αποψη για το τσιγαρο και τα καπνα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα έβλεπα το συγκεκριμένο ιστολόγιο περισσότερο σαν μια συλλογή πακέτων παρά σαν παρουσίαση τσιγάρων. Και για αυτό πιστεύω πως είναι πλήρες μιας και υπάρχουν αρκετά σπάνια τσιγάρα όπως το KINGSMEN για παράδειγμα.

panayiotis είπε...

ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΝΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ CAMEL BLACK.ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ,ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟ ΚΑΠΝΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ Η΄ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Η΄ ΤΑ ΜΙΣΕΙΣ.ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ,ΓΕΥΣΗ,ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟ ΚΑΠΝΟΥ,ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ CAMEL TOY ΚΑΡΕΛΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ CAMEL ΣΚΛΗΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ CAMEL ΜΑΛΛΚΟΥ.ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟ AMERICAN BLEND.OI ΒΑΡΕΙΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ AMERICAN BLEND ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ.ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα το δοκιμάσω σύντομα

Pant είπε...

Πολυ καλη δουλεια φιλε!Ελπιζω να αρχισεις ξαναγραφεις διοτι εχεις ενα πολυ ενημερωμενο blog...

Ανώνυμος είπε...

Όντως έχεις την πιο πλήρη γκάμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ανεβαστε τιποτα εχετε μεινει πολυ πισωωωω!!!