Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

PRINCE 100’s


To παραπάνω πακέτο PRINCE το γνωρίζουν οι πιστοί και οι μυημένοι στην οικογένεια σημάτων PRINCE. Είναι τι γνωστό σε όλους μας PRINCE αλλά στην έκδοση 100΄s για μεγαλύτερη απόλαυση. Η έκδοση αυτή κυκλοφορεί πολλά χρόνια στην αγορά (σ.σ από την εποχή που ήταν ερυθρόλευκο το πακέτο) με μικρή είναι η αλήθεια επιτυχία και ακόμα και σε καλά σημεία δύσκολα το βρίσκουμε.

3 σχόλια:

drake prince είπε...

iparxei kai se lefko??

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα Συστήνω σίγουρα τον Camel καπνό που βγήκε πρόσφατα! Αφήνει πολυ καλή υφή δεν ξηραίνει το λαιμό! Μόνο που είνα λίγο ελαφρύς κατά τη γνώμη μου..αλλά κορυφαίος!

Costas είπε...

Επιτελους βρηκα το τσιγαρο που θα κανω με τον καφε μου,το ονομα του:DUNHILL INTERNATIONAL.
AYTO TO ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΦΡΟΥΤΩΔΗ ΕΠΙΓΕΥΣΗ.
-ΓΕΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ-
μετα απο τοσες δοκιμες και πειραματισμους για να δω τι ταιριαζει καλυτερα με καφε κατεληξα στο DUNHILL.
Συνδιαζεται τελεια με φραπε(γλυκα) espresso(γλυκα),caputsino(φρουτωδη επιγευση) και fredo(φρουτωδη επιγευση)(αν και οι δυο τελευταιοι εχουν καπως ιδιαιτερη γευση).Για ελληνικο μην ρωτησετε δεν τον ακουμπαω, αλλα απο πειρα θα σας πω να τον κανετε παρεα με ασσο(παραδοσιακο),καρελια χρυση κασετινα(αφιλτρο) και ισως camel αφιλτρο(εξαιτειας τις κοινης καταγωγης τους εκ'τουρκιας).
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΩΝ:
MAZI ME ΚΑΦΕ(ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ):DUNHILL INTERNATIONAL
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΑ/ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΟ:CAMEL ΑΦΙΛΤΡΟ
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΑΣ(ΜΕΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ,ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ,ΜΟΝΟΣ...):KARELIA ΕXELLENCE,DAVIDOFF MAGNUM.(ΚΑΘΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ)ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΩ:ΚΑΡΕΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΑΦΙΛΤΡΗ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ.
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-Κ.Ρ.