Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

SAGA

SAGA... αρκετά παλιό σήμα στην αγορά.
Το πακέτο του δεν έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές στο πέρασμα του χρόνου.
Κυκλοφορεί εως σήμερα κανονικά. Το καπνίζουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας ενώ εαν δείτε
κάποιο νεαρό να τα φουμάρει πάρτε του αυτόγραφο μιας και παίζει να είναι και ο μόνος που τα καπνίζει σε ηλικίες εως 30 για να μην πω 35 και με πείτε υπερβολικό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βαζω εδω. Μήπως γνωριζεις αν υπάρχουν τσιγαρα που παραγονται με ελληνικο καπνο;Αν ναι πες μερικες μαρκες.

Ανώνυμος είπε...

Το εχω δοκιμασει.Εχει ωραια γευση

Ανώνυμος είπε...

SAGA - Το καπνίζω από την πρώτη βδομάδα που βγήκε. Κράτησα και ένα παλιό πακέτο, χωρίς αυτά τα ηλίθια θανατηφόρα μηνύματα. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι ο Παπαστράτος το κατήργησε. Επιστράτευσα όλους τους γύρω μου περιπτεράδες αλλά τίποτα. Με 2,70 € είχα και φτηνό και βαρύ τσιγάρο και γλύτωνα και τις τράκες (βλέπε MARLBORO). Τώρα τί γίνεται; Τί καπνίζουμε. Ψιλοβολεύομαι με CAMEL αλλά αν καπνίζεις πάνω από 2 πακέτα τη μέρα δεν συμφέρει. ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ???????

Ritter είπε...

Για σένα που ζητάς τα τσιγάρα με ελληνικό καπνό... Ξέρω σίγουρα για τα Άσσος φίλτρο κασετίνα και μαλακό, άσσο σκέτο, σαντέ, Καρέλια φίλτρο, Καρέλια Αγρινίου.

Για τα SAGA, φίλε δεν τα έχω δοκιμάσει να ξέρω τι γεύση έχουν και συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω τι σου αρέσει. Ο Καρέλιας φίλτρο έχει ωραία (oriental) γεύση είναι στα νούμερα του Marlboro και πρέπει να σου αρέσει. Τιμή 2€.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαγκα το SAGA βγαινει ακομα.

Υ.Γ. Το Ασσος μαλακο εχει ελληνικο καπνο;Σε μια εργασια που ειδα στο ιντερνετ για τον Παπαστρατο το ειχε καταγεγραμενο ως ευρωπαικο χαρμανι.

Ritter είπε...

Ναι το Άσσος φίλτρο 10 0,9 10 το λευκό μαλακό πακέτο (Το τσιγάρο του οικοδόμου) είναι με ελληνικό καπνό.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια υπαρχει ακομη ή τσαμπα θα ψαξω?

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν υπαρχει εχω φαει ολη την αθηνα να το βρω