Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

KERANIS



ΤΟ KERANIS σταμάτησε την κυκλοφορία του
όταν έκλεισε το εργοστάσιο του ΚΕΡΑΝΗ στο Πειραιά.
Το προτιμούσαν οι παππούδες μας...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Yπαρχει καμοια περιπτωση επαναλειτουργιας του Κερανη ή εστω εξαγορας των σημάτων του απο άλλη εταιρια;Το Παλλας ήταν ωραιο τσιγάρο.

limanisios είπε...

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο στον ορίζοντα...

panayiotis είπε...

O ΚΕΡΑΝΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΟ "ΔΕΛΦΟΙ".ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΓΕΥΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ,ΘΕΟΒΑΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΚΑΙ ΒΗΞΙΜΟ.ΤΟ "ΑΡΩΜΑ" ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΕΛΦΟΥΣ",ΣΕ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΚΑΙ KING SΙΖE ME ΦΙΛΤΡΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΤΟ ΑΦΙΛΤΡΟ .ΕΒΓΑΖΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ OSCAR,TO ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΕRICAN ΒLEND TΣΙΓΑΡΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΜΑΛΑΚΟ ΠAKETO ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝG SIZE ΠAKETO ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΒΥΣΣΙΝΙ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ "ΕΘΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ" ΑΦΙΛΤΡΑ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΙΓΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑ.ΤΟ "ΠΑΛΛΑΣ" ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"ΠΑΛΛΑΣ,ΤΟ ΣΥΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ".ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ KERANIS MILLENIUM,PARAMONES TOY 2000,LEYKO ΚΙΝΓ ΣΙΖΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΑΧΙΑ ΡΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΑ ROTHMANS.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαιο ήταν το OSCAR INTERNATIONAL σε φαση απομιμησης του Dunhill International.
Την τελευταια προσπαθεια να μπει γερα ο Κερανης την εκανε με το Magnum 18 τσιγαρα 270 δρχ. το 96-97. Το Παλλας πάντως ήταν εξαιρετικο.

Ανώνυμος είπε...

τα τσιγάρα "δελφοί φίλτρα" τα είχα δοκιμάσει πριν 8 χρόνια. Τ ο [ακέτο αυτού του τσιγάρου ήταν λες και είχες κομμάτια από χαρτοκιβώτια τουσ είχες βάλει μέσα τσίγαρα τα τύλιγες και αυτό ήταν το πακέτο. Περιεκτηκότητα απ'ότι θυμάμαι ήταν ΝΙΚΟΤΙΝΗ 0.8 και ΠΙΣΣΑ 14. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δελφοί κασετίνα κάπνιζε μανιωδώς ο παππούς μου μέχρι και τον θάνατό του.Ηταν καπνοπαραγωγός και μάλλον ήξερε τι κάπνιζε.Μακάρι να έβρισκα ένα πακέτο σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Εχω ενα σφραγιστό πακέτο ΔΕΛΦΟΙ ΦΙΛΤΡΑ σε πολύ καλή κατάσταση.Η τιμη που αναγράφει πανω είναι 37 δρχ,και δεν εχει πανω τις προειδοποιήσεις υγείας.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μήνυμα στο ferrari430@in.gr ωστε να του στείλω και φωτό εαν θέλει.